1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Openvpn Client on E2500

Discussion in 'Tomato Firmware' started by Flyerman, Nov 4, 2017.

  1. Flyerman

    Flyerman New Member Member

    I've setup an Openvpn client using tomato firmware on a e2500. It connects perfectly to my server at home, unfortunately I can't access my LAN.

    When I use my laptop and connect to my server at home using the laptop VPN client, everything works perfect, also form my Android phone and from my Ipad.

    Connecting my laptop to the wireless of the router where openvpn (tomato firmware) is installed it doesn't work. I can see my home IP adrress, but no access to LAN.

    I looked all over the nternet for solutions, but no luck. I think it has some thing do with routings.

    This is the outpout when I login to the router and do a route -n

    Kernel IP routing table
    Destination Gateway Genmask Flags Metric Ref Use Iface
    xxx.xxx.xxx.xxx 192.168.1.10 255.255.255.255 UGH 0 0 0 br0
    10.8.0.9 0.0.0.0 255.255.255.255 UH 0 0 0 tun11
    10.8.0.0 10.8.0.9 255.255.255.0 UG 0 0 0 tun11
    192.168.1.0 0.0.0.0 255.255.255.0 U 0 0 0 br0
    127.0.0.0 0.0.0.0 255.0.0.0 U 0 0 0 lo
    0.0.0.0 10.8.0.9 128.0.0.0 UG 0 0 0 tun11
    128.0.0.0 10.8.0.9 128.0.0.0 UG 0 0 0 tun11
    0.0.0.0 192.168.1.10 0.0.0.0 UG 0 0 0 br0

    It seems to me that it connects thru my VPN, but as said, no LAN access.

    Any solutions? Many thanks.
     
    Last edited: Nov 4, 2017

Share This Page