1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Please Help me with WAG54G ver 1.2

Discussion in 'Other Linksys Equipment' started by Eng_RS, Oct 1, 2007.

  1. Eng_RS

    Eng_RS LI Guru Member

    Hi all...

    I have a wag54g ver 1.2 and Firmware Version: 1.02.1 about a week the router start being crazy

    a) I can´t connect by wireless to setup using internet explorer

    b) i can connect by cable ethernet to setup of router (192.168.1.1)

    c) when i am in setup, i can´t modify anything because when i make changes appears a box with user and password. When i put the user and pass the router don´t accept and i can´t make anything.

    d) I also go to linksys page and only have firmware to 1.0, 2.0 and 3.0 and my version is 1.2


    Please help me to find some solution...
    Put new firmware? Which?
     
  2. HiSpeed

    HiSpeed Network Guru Member

    Hi,

    Install 1.03.1 (available here) :wink:
     
  3. Eng_RS

    Eng_RS LI Guru Member

    I install 1.03.1 beta and the problem is the same and I also can connect by wireless to setup using internet explorer

    BUT: when i am in setup, i can´t modify anything because when i make changes appears a box with user and password. When i put the user and pass the router don´t accept and i can´t make anything.

    What i make?
     
  4. Eng_RS

    Eng_RS LI Guru Member

    Problem solved, the solution is try with other PC then we can save settings
     
  5. Eng_RS

    Eng_RS LI Guru Member

    The problem is the kaspersky. If i turn off the program don´t appear the box with password.
     
  6. HiSpeed

    HiSpeed Network Guru Member

    ZoneAlarm also slows down sometime and the menu has a wrong display...
     

Share This Page