1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

PPPoE will not connect.

Discussion in 'DD-WRT Firmware' started by JModDC2, Nov 30, 2005.

  1. JModDC2

    JModDC2 Network Guru Member

    Just flashed successfully to the 23.11.05-dd-wrt.v23.std_beta2 version, flashed with the generic file. Everything seems to be fine, other than the fact that I cannot connect to my dsl which uses pppoe.

    I setup the username/pass on the setup page, but under stats when I hit connect it sits there for a split second like its loading, and just basically refreshes the page, it doesn't even attempt to connect to the provider. No error messages or anything, it was working fine with the Linksys firmware, and its not an isp issue or connection issue cuz I'm hooked up directly to the modem now and im able to make a connection just fine.

    Its jsut not even attempting to connect at all when I hit the connect button, feels like its just refreshing the status page and thats all.

    So I was just wondering if this is a known issue, can't seem to find any similar issues on here. Any help would be appreciated.
  2. JModDC2

    JModDC2 Network Guru Member

    Nobody has any idea what the problem is?
  3. robmack

    robmack Network Guru Member

  4. bytes2000

    bytes2000 Network Guru Member

    SOLUTION: Click on Administration
    Enable RP PPPoE <- Have to enable it for my ADSL pppoe
    save settings

    Click setup
    type pppoE
    select Keep alive <- Select it

    *because "connect on demand" wont reconnect after the timeout*

    save settings

Share This Page