1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem with WAP54G, How to Fix....

Discussion in 'MustDie Firmware' started by DaveMcLain, Mar 22, 2007.

  1. DaveMcLain

    DaveMcLain Network Guru Member

    After my first experience in using Must Die I found another WAP54G version 2 that I was going to use in the same way, as a repeater... This was a version 2 of the WAP and I flashed Must Die 2.07 and that's when the problem began, I can no longer use the user interface via a browser to configure the wap. But I CAN ping the address of the WAP sucessfully. Resetting numerous times has not helped. On the front I have the power, the link light when I have an ethernet cable attached but no act light or wireless signal at all. Any ideas on how to solve the problem???
  2. snooze7555

    snooze7555 Network Guru Member

    Try tftp.

    When you can ping then you can always try it with tftp.

    Attached Files:

    • tftp.zip
      File size:
      14.5 KB
  3. DaveMcLain

    DaveMcLain Network Guru Member

    Thanks for the help, that program worked like a charm allowing me to reload the firmware and have a fully functional WAP54G once again...
  4. snooze7555

    snooze7555 Network Guru Member

    No thanks, i use the firmware from dd-wrt for the wap54g. The last good firmware is the version from 22 march 2007, micro version, very stable. Only the reset function don't works. you can do reset to default in the dd-wrt firmware.
  5. sutil

    sutil LI Guru Member

    great tnx for this

Share This Page