Problem WRT54G-EU v2.2 whith HyperWRT

Discussion in 'HyperWRT Firmware' started by bobbys, Aug 5, 2005.

  1. bobbys

    bobbys Guest

    Hello,

    i have a WRT54G v2.2(CDF7) and firmware HyperWRT of this web.

    The problem is don't have any response from the router. The power led is flashing, DNZ and WLAN off.

    There is a bug? My mistake was the next process;
    - When I flash the HyerWRT all was right..........
    - Start telnet on web config.
    - Connect "telnet 192...........
    - #nvram set clkfreq=220
    #nvram commit
    #reboot
    And now, the router is waiting a new flash (power led flashing)???????

    Have I anyway for flash my router? I used tfpf few days ago with other firmwares and any problem, but now the tfpt don't connect..... maybe when I flash with this firmware "boot_wait" was turned "off"?


    Thanks, and sory for my english
    Alberto
     
  2. meno

    meno Guest

    HOLA alberto a mi tambien me paso lo mismo tu linksys no esta muerto sino en coma, para recuperar necesitas hacer el cable JTAG y soldarlo a la placa de tu linksys al JP2 que es al lado del modulo de serial.

    Busca informacion sobre de-bricking con eso recuperas, a mi tambien me paso lo mismo

    y bueno suerte con el de-bricking

    saludos
    alberto
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice