Problems with WDS+AP

Discussion in 'Tomato Firmware' started by cirilc, Nov 30, 2008.

  1. cirilc

    cirilc Addicted to LI Member

    Hi,

    I'm having problems with this configuration:

    Router 1: WRT54GL, Tomato 1.22.8010 Victek Mod; WDS+AP WPA-Personal TKIP
    Router 2: WRT54GL, Tomato 1.22.8010 Victek Mod; WDS+AP WPA-Personal TKIP

    Routers are in WDS. WDS is working great. Router 1 is connected to internet.

    The problem is, I cannot connect with any wirelles card or notebook or PDA on Router 1. I can see SSID, the signal is good but no connection. If I reset router then maybe in first minute I can connect to router. MAC filter is not active, because I have fresh flashed firmware. Interesting is, I could connect to Router 1 if I put a DD-WRT on it, but I need IP/MAC limiter (temporary not active).

    Any help will be apreciated..

    BR
    Cic
     
  2. AmyGrrl

    AmyGrrl Network Guru Member

    Try using AES.... I myself could not get it to work with TKIP

    My setup is almost the same... just different routers.... Router 1 is connected to the Internet... using the same firmware as you... been using this for about 4 months now... works great...

    Router 1: WRT54G v1.1, Tomato 1.22.8010 Victek Mod; WDS+AP WPA-Personal AES
    Router 2: WRT54GL v1.1, Tomato 1.22.8010 Victek Mod; WDS+AP WPA-Personal AES
     
  3. cirilc

    cirilc Addicted to LI Member

    Hm, It seems to work now (with AES). Funny thing, when I first change AES on both routers, WDS didn't work. Setting back to TKIP it starts to work and everything just worked (clients too). Then I set up AES again and it works like a charm... Will see what will be after a while...

    Thank you very much for your help...

    Ciril
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice