1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Reboot when accessing router GUI

Discussion in 'Tomato Firmware' started by Toastman, Nov 25, 2008.

  1. Toastman

    Toastman Super Moderator Staff Member Member

    Anyone else notice that on occasion, connecting to the router results in a delay - which is caused by an immediate reboot of the router? It's always happened here but previously there were more other important issues to worry about.

    Router is a WRT54GL with Tomato - browser - IE7 / Opera / Safari
  2. Mastec

    Mastec Network Guru Member

    I have a v3 and have never witnessed a reboot logging into the router.
  3. TVTV

    TVTV LI Guru Member

    Using a GL v1.1 here and have never experienced such problems. I use both FF 3.0.4. and IE7 to access the GUI.
    The only reboots i've ever experienced were when trying to "count current..." from the Conntrack page when using mTorrent, but always when the router's been up for more than a couple of days. It always works after a fresh reboot.
  4. Toastman

    Toastman Super Moderator Staff Member Member

    Not seen that "count current" problem here. My GL is also 1.1 and I believe all tomato variants do the same with any browser. Odd. Lets see if anyone else replies... and Thanks!

    EDIT: Thinking about it, mine also only reboots when i use the GUI - when the router has been up a couple of days.....

    EDIT 2: Whatever it was, I haven't noticed it since I switched to v1.23 ...

    EDIT 3: Yes, I have. It happens whenever the router is already under heavy load, and a connection is made to the web GUI - seems like the QOS graph page is the one that causes the most problem. Also noticed it when I access several remote routers in the UK and France, running tomato 1.21. They don't respond for a while, then when DDNS picks them back up I find they've just rebooted... so, it must be a relatively common problem.

Share This Page