RT-AC68U Tomato Settings Lost After Reboot

Discussion in 'Tomato Firmware' started by tomatofan90, May 10, 2017.

  1. tomatofan90

    tomatofan90 New Member Member

    Hi all,

    I own a TM-AC1900 (T-Mobile rebranded RT-AC68U). I followed the tutorials carefully and was successfully able to flash it with Shibby's Tomato firmware, specifically tomato-RT-AC68U-ARM--138-AIO-64K. I made sure to clear the NVRAM after the firmware process was completed. I noticed that whenever the power goes out, or if I manually reboot the router, all of my settings are lost. I would then have to log in and reconfigure all of my settings. This has been been a problem ever since I flashed my router to Shibby's Tomato firmware. Is there a compatibility issue with my router? Any help would be much appreciated.

    Thanks!
     
  2. Frequenzy

    Frequenzy Networkin' Nut Member

    try changing a setting, then do "nvram commit" via telnet/ssh. then reboot to see if it doesn't change.
     
  3. tomatofan90

    tomatofan90 New Member Member

    Hi, thanks for reply. Could you walk me through as to how I could do this? Thanks!
     
  4. tomatofan90

    tomatofan90 New Member Member

    gffmac likes this.
  5. PetervdM

    PetervdM Network Guru Member

    you might check whether there is a tick in administration, debugging, "avoid performing a nvram commit". if so untick it as you won't be able to perform any configuration changes if ticked.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice