1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

RV042 VPN Issue

Discussion in 'Cisco Small Business Routers and VPN Solutions' started by 2002SC2, Aug 8, 2007.

  1. 2002SC2

    2002SC2 LI Guru Member


    We are having trouble with the VPN connectivity at one of our remote sites with an RV042. We have about 35 of these working flawless at other sites but this one is just problematic. The remote group is setup as dynamic IP + domain name which is the same as our other sites.

    Here is the issue: In order to get the VPN up we have to switch the remote group to IP + domain name, temporarily change the IP to the RV082 at our corporate office (it's a gateway to gateway VPN). Once we do this, the VPN link is connected. Then we can switch it back to dynamic IP + domain name and our workstations can then connect to that remote site. The link maintains itself for about 3-4 hours then closes and the only way to bring it up again is to go through this process every time.

    We've tried new routers, cable modems, upgraded firmware - just about everything and no luck.

    Any ideas?


  2. ifican

    ifican Network Guru Member

    What do the logs show and is there any difference in the type of connection there vs other offices?
  3. charger63

    charger63 Guest

    I am having a similar issue. I have 2 RV042 routers going at reomte sites going back to a main site. Both are using IP + Domain Name for connection. one works fine and the other will not connect at all. I have verified settings and deleted and recreated gateway several times to no avail. Does anyone have any sugesstions??

Share This Page