1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Thibor 15a QoS

Discussion in 'HyperWRT Firmware' started by snwbdr, May 6, 2006.

  1. snwbdr

    snwbdr Network Guru Member

    I just upgraded from 15 to 15a, and the summary for QoS doesn't show up in 15a. It showed up in 15. Everything seems to be working fine, I just can't see what I have selected in 15a. When I switch back to 15 all my settings are still there, so I am assumming it is a gui thing. Not sure but I forgot to clear nvram when I switched from 14 to 15 originally and had my QoS all screwed up. I did end up clearing the nvram before and after upgrades the second time around. I even switched to the stock firmware did a hard reset and switched to the default settings. Still a no go. It was funny to see the stock firmware and all the options it doesn't have. Been using HyperWRT so long I forgot what it looked like. Thanks Thibor!! Not sure if anyone else has this problem with QoS Summary. Like I said everything is working fine, and I have no problems, just can't see what I have in the QoS for 15a. I can see everything in 15. Thanks again Thibor for the hard work. I like the new look of the QoS too.
     
  2. lwf-

    lwf- Network Guru Member

    He’s right, I have the same problem, worked fine in v15.
     
  3. Thibor

    Thibor Super Moderator Staff Member Member

    he is right, it did, and i'm rectifying it right now, will be uploaded on my site in 20 mins. apologies
     
  4. darekd

    darekd Network Guru Member

    Summary is not showing up in Firefox but it does in IE.
     
  5. Thibor

    Thibor Super Moderator Staff Member Member

    read the above post, i already knew that, anybody else reading the post would also know it. anyway, it's fixed and available for download on my site
    EDIT** oh you mean that it works in IE but not in FF. well that's not surprising, IE will render any old shite
     
  6. qBot

    qBot Network Guru Member

    The b version doesn't seem to be available for WRT54G v1-v4. QoS doesn't show properly on this version WRT54G either. :(
     
  7. snwbdr

    snwbdr Network Guru Member

    Damn that was fast. Everything is working ok for me. Thanks again Thibor.
     
  8. Thibor

    Thibor Super Moderator Staff Member Member

    link for G updated
     
  9. robsonn

    robsonn Network Guru Member

    Thibor big respect to You and some applause of course :clap:
    Beatiful night bug fixing :)

    People especialy those complaining all the time, look how Thibor is sacryfying his health, eyes and good sleep to fix firmware that you, me and many people on the world are using.
    So dont complain any more and think seroiusly about some gratification for his hard, late night work.

    BTW: Thibor maybe you should change your nick to Road Runner ? :p mit mit
     
  10. Thibor

    Thibor Super Moderator Staff Member Member

    lol, cheers mate
     
  11. snwbdr

    snwbdr Network Guru Member

    Wow another release 15b1. Long day yesterday? I can't believe how fast you are putting these out. Thanks Thibor!
     
  12. Toxic

    Toxic Administrator Staff Member

    most cna be fixed withing a few minutes if they are minor, QoS took a bit longer as due to incompatabilites with certain web browsers.
     
  13. Thibor

    Thibor Super Moderator Staff Member Member

    certain? like all of them except Microwank IE
     

Share This Page