1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Thibor15c on WRT54Gv2 but no syslog broadcasting

Discussion in 'HyperWRT Firmware' started by Robocub, Jun 2, 2006.

  1. Robocub

    Robocub LI Guru Member

    I've been playing around with Hyperwrt 2.1b1 + Thibor15c on my WRT54Gv2. I've enabled logging, checked Accepted and Denied connection logging and I've set the Syslog IP address to a PC on my LAN that is running LinkLogger.

    I've tried running Wallwatcher (free) and LinkLogger. Both of these apps show nothing. So I also ran Net Tool Box on my Mac which can show me all traffic on my LAN. There is no UDP traffic on port 514, none!

    Has anyone been succesful with the Remote Logging feature in Hyperwrt 2.1b1+Thibor15c? Or is this a bug?
  2. TerminatorHTK

    TerminatorHTK LI Guru Member

    I am doing Syslog successfully using Kiwi's Syslog Daemon. I've had no problems, other than having to allow the port thru the Windows firewall.
  3. Robocub

    Robocub LI Guru Member

    My first thought was that there was a software firewall running on the PC, but like I mentioned I ran a network scanner on my LAN whihc displays to me all running traffic. I've used this with my Netgear FVS318 and could always see the syslog UDP port 514 on the network, so I knew it was broadcasting. But for some reason, there is no 514 UDP traffic on my LAN at all, and thats why Wallwatcher/LinkLogger aren't reporting anything. I don't know why but my Linksys is just not broadcasting any syslog.

    I'll try to re-upload the Thibor firmware and see if that fixes it.

Share This Page