1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Trouble after adding Dell Wireless 3300 Print Adapter

Discussion in 'Cisco/Linksys Wireless Routers' started by Clancifer, Apr 8, 2005.

  1. Clancifer

    Clancifer Network Guru Member

    Not exactly a Linksys problem or is it? I have a WRT54GS model as my main router to Comcast, and another GS as a client using Alchemy7. Whenever I have my new Dell 3300 wireless printer adapter running on my wireless network, all of my client stations (either through the client GS or on their own cards) have issues. Most of the time, the DNS won't work and a browser page will say something like "finding: www.cnn.com" until the time out. Then sudently, everything works great for about 2 minutes and then back to slow motion again. I never loose my connection to MSN Messenger or AIM, so it seems like it is just DNS, but I don't know.

    Anyone else have this problem or perhaps have a suggested solution/troubleshooting technique? Definitely when I take the Dell Wireless printer adapter off the network, everything runs great... but I'd like to be able to print when I need to!
     
  2. Guyfromhe

    Guyfromhe Network Guru Member

    well I can't say from the sympotoms, but heres where i'd start, i'd connect one wired computer to the linksys box and give the print server a static ip, then fire up ethereal on the wired system and watch everything the print server does... also see if you can browse from the wired machine?
     
  3. Clancifer

    Clancifer Network Guru Member

  4. Guyfromhe

    Guyfromhe Network Guru Member

    you threw me off saying that it worked when you didn't have the print server on :p
     
  5. Clancifer

    Clancifer Network Guru Member

    I know, sorry about that. I think it was because of the intermittent problems from Comcast. My actions were in sync with their problems. Oh well....
     

Share This Page