1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Unable to Administer Router due to "Page Not Found"

Discussion in 'Sveasoft Firmware' started by bearcat116, Aug 2, 2006.

  1. bearcat116

    bearcat116 Guest

    Any help with this would be appreciated...

    I was able to load Talisman v 1.1 on my WRT54G v4 router and establish an initial configuration. I have been up for about a week or so with out problems. Now, when I type the IP address for the router and answer the user id and password request, I get a "page not found" response in the web browser. The router is still working fine but I can not get in to administer. I can type /help and see the help screens. Any thoughts about how to get the administration pages to display again...also should I have to go with the nuclear option of reconfiguring the router, how do I reload?
  2. Disman_ca

    Disman_ca Super Moderator Staff Member Member

    Talisman 1.1 had lots of issues with browser support, specifically IE that shows up as "page not found". You could see if works instead but its not likely. If you want to start over, hold the reset button for 30 seconds then wait for the power LED to stop flashing. This get you back in and starting from scratch. Talisman 1.05 is considered more stable then 1.1 so maybe you should load that instead.

    BTW, you should be posting to the sveasoft forums for Talisman support which is most likely the only place you will get assistance with Talisman.
  3. Toxic

    Toxic Administrator Staff Member

    try using Firefox to see if that helps.
  4. n9lya

    n9lya LI Guru Member

    I have Same * problem as well.. I guess I shopuld have known notto buy a product that does not offer either try brfore you buy or a small version for testing... Its a joke.. Loads ok.,. But you cant do jack with it.. I reverted to my other 3rd party firmware(s)... LONG LIVE DD-WRT and Thibor....


Share This Page