VPN Tunel with two BEFSX41 routers

Discussion in 'Cisco/Linksys Wireless Routers' started by 05081978, Nov 28, 2005.

  1. 05081978

    05081978 Guest

    I have problem with vpn connection. On one site (site 1) I have wan connection, BEFSX41 router and computer with XP on the other site (site 2) I have wan connection with static IP, BEFSX41 router and computer with XP.

    My settings are:(site 1)
    computer has IP 192.168.1.22, mask 255.255.255.0


    local secure group : subnet
    IP: 192.168.1.0
    mask: 255.255.255.0

    remote secure group: subnet
    IP: 192.168.250.0
    mask: 255.255.255.0

    remote security gateway: IP addr.
    12.17.14.168

    encryption: disable
    autentication: disable
    key management: auto.(IKE)
    PFS: empty
    pre-shared key: empty
    key lifetime: 3600

    My settings are:(site 2)
    wan IP: 12.17.14.168
    computer has IP 192.168.250.10, mask 255.255.255.0


    local secure group : subnet
    IP: 192.168.250.0
    mask: 255.255.255.0

    remote secure group: any


    remote security gateway: any


    encryption: disable
    autentication: disable
    key management: auto.(IKE)
    PFS: empty
    pre-shared key: empty
    key lifetime: 3600

    When I try connect from site 1 to site 2, but nothing hapens.

    On both sites I have:
    - WAN Connection Type = PPPoE
    - Advanced Firewall Protection = enabled
    - Block WAN Request = enabled
    - Multicast Pass Through = enabled
    - IPSec Pass Through = enabled
    - PPTP Pass Through = enabled
    - PPPOE Pass Through = enabled

    Help me,

    Thanks, Simon
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice