1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WAG LAG, every min i lag for 1 or 2 secs

Discussion in 'General Discussion' started by GimmerStick, Dec 18, 2004.

  1. GimmerStick

    GimmerStick Network Guru Member

    Hello, im using wireless, wusb54g adapter to connect to the Wag54g. , it seems to be ok on the web and when downloading files, but when playing on COunter strike, and Battlefield Vietnam, and also on warhammer dawn of war, i get a 1 or 2 second lag every minute, or around a minute. im on xp, i cant install any service pack as wehn i do my mouse wont turn on, so ive had to load a restore point 3 times when trying to put on these servce packs. i have the basic firmware which came with it, i only bought both decices about 2 weeks ago. the firmware is either 1.01.6 this is the software version, or 1.0.4.3 for the wireless. Thanks
    p4 2.8 HT
    radion 9800 pro
    wag54g and wusb54g
     
  2. Lardzor

    Lardzor Guest

    This may be late in coming, but I think I have the answer. There is a service called "Wireless Zero Configuration" that will scan for other available access points. Default is every 60 seconds. You need to have Administrator Rights to fix this. Go to 'Administrative Tools' and select 'Services'. Now scroll down the list of services untill you find 'Wireless Zero Configuration'. Right click on it and select 'Stop'. Right click on it again and select properties. Change 'Startup Type' to 'Disabled'. Click on OK and kiss that lag goodbye. This may be too late for you, I only hope this finds its way to other people suffering from this problem.
     

Share This Page