1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WAG54G And Emule Connections

Discussion in 'Other Linksys Equipment' started by DeathGhost, Mar 21, 2005.

  1. DeathGhost

    DeathGhost Network Guru Member

    greetings.
    sorry my bad english
    i have a wag54g and i buy with 1.01.6 firmware
    its the first version
    i use the p2p program named emule which makes a lot of connections.
    this program requires so much sources.
    i have tested all the firmwares of 1.01.7 to 1.03 and no one works fine
    this firmwares dont find so much sources and i cant download fine.
    in one night i obtain the max of 10kb/sec and with high id

    so i used 1.01.5 and works fine with emule,i can get a lot of sources and i can get 100kb/sec in one night :) .
    but it has so much bugs and when i get large files of ftps it crashes sometimes. can i obtain a good configuration to make this "stable" ?
    the port forwading is working fine with all versions to me.
    exept with 1.01.6 when i configure port 1411 tcp but the rest works fine...

    Thanks
     
  2. Toxic

    Toxic Administrator Staff Member

  3. DeathGhost

    DeathGhost Network Guru Member

    yes, with that the wireless crash after some hours.
     
  4. booly

    booly Network Guru Member

    I give trying to do p2p by wireless
     
  5. somar

    somar Guest

    My experience is completly different....


    I'm using e-mule for 26 days and don't have any problem.

    Perhaps it's the wireless card, not the router.
     

Share This Page