1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WAG54G V.2 only 7kb after firmware upgrade

Discussion in 'Other Linksys Equipment' started by kuck, Dec 19, 2005.

  1. kuck

    kuck Network Guru Member

    Hello,

    I have got a very odd problem.

    I am connected to a 1.5Mbit connection to the internet. and I used to have transfer rates of around 160kb/sec.

    Originally my WAG54G V.2 was running on firmware version 1.00.39.
    I decided to upgrade to the latest version (1.01.25) from the linksys website. After I have updated I could only achieve download rates of 7kb/sec and I do not know why.
    I have not changed any settings and it used to run good before.

    Also, I have tried to go back on version 1.00.39 and I used the restore and backup function to make 100% sure that I have the same settings. However, no change appeared. I am still on 7kb/sec.

    Did anyone experience the same thing? I am really desperate here. Any advice would be highly appreciated.

    If you need more information, please let me know. I will post it here.

    Thank you.

    rgds,

    Kuck
     
  2. booly

    booly Network Guru Member

    Use the 1.1.22
     
  3. kuck

    kuck Network Guru Member

    Hi,

    Maybe I should have added that this is an Australien based product. Switching backwards and forwards through different firmware versions has not helped for me at all. I spent roughly 5 hours on this issue so far. Trying to get the initial setup back.

    rgds,

    Kuck
     
  4. kuck

    kuck Network Guru Member

    Problem solved

    Hi,

    Just to let you know, I have found the problem. At the time I upgraded the firmware, it happened that I have reached my download limit with my ISP. They have cut me down to 7kb/sec.

    So topic can be closed. :)

    rgds,

    Kuck
     

Share This Page