1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WAG54G v1.2 rejects password in remote control when saving

Discussion in 'Other Linksys Equipment' started by sammy2, Sep 21, 2005.

  1. sammy2

    sammy2 Network Guru Member


    I have a Linksys WAG54G-EU v1.2, FW 1.02.7, which I control
    Logging in is no problem after filling in username/password
    However after doing changes, I press the 'save settings' buttton
    and I get the popup to enter again my username/password.

    This time however, it's not accepted.
    Why ??

    -> remote control not very useful...
  2. DocMAX

    DocMAX Network Guru Member

    same problem here
  3. maka_szn

    maka_szn Network Guru Member

    Have you noticed some settings you can successfully change and save remotely (minor changes like Reporting). Problem exist with more important changes.
    BTW my FW: original 1.01.6

    Possibly this is by desing to prevent hacking.
  4. HiSpeed

    HiSpeed Network Guru Member


    I have a WAG 1.2 working with 1.02.7 and I confirm there is a problem to administrate it by wireless.
    Some menus refuses to appear and I have to click again and again.
    I think there is a bad dialog or wrong timeout tests with this product because my other WAG 2.0 works very fine in this case...
  5. DocMAX

    DocMAX Network Guru Member

    And i confirm that the whole WAG54G 1.2 (perhaps 2.0 too) is complete SHIT. I'll look for another.

    Or is there another method to configure ports remotely? Perhaps with TFTP, Telnet?
  6. maka_szn

    maka_szn Network Guru Member

    Good luck to configure Anything via TFTP

Share This Page