1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Wag54g

Discussion in 'Other Linksys Equipment' started by massec, Jan 6, 2007.

  1. massec

    massec LI Guru Member

    I recently changed to wireless (when i bought a second pc), and have bought belkin wireless G network adapters to go with my WAG54G router. I set everything up and configured the settings. But when I turn on my pc and it starts searching for for the network it will connect for about 20seconds then disconnect, it does this several times before finally connecting for good.
    Also while the individual pcs can connect to the internet fine, when both try to connect at once neither will be able to access the network.

    Can someone help please, I'm sick of having to wait to go on the pc.

    cheers
    massec
     
  2. HiSpeed

    HiSpeed Network Guru Member

    Which WAG and firmware version ?
     
  3. massec

    massec LI Guru Member

    It uses 1.02.1 firmware and the version is 1.2.
     
  4. HiSpeed

    HiSpeed Network Guru Member

    Upgrade to 1.03.1 !
     
  5. massec

    massec LI Guru Member

    Linksys say that they have no such firmware.
     
  6. HiSpeed

    HiSpeed Network Guru Member

    I'm not surprised, Linksys don't know what they sell... :rolleyes:
     
  7. gareth7

    gareth7 Guest

    So where can I get this new firmware? I have the 1.03.0_beta4, Feb 23 2005 version of the firmaware.
     
  8. Neo_Giles24285

    Neo_Giles24285 LI Guru Member

    the beta is the 1 HiSpeed means i think, although i found 1.02.7 to be the better firmware but i'm sure HiSpeed will tell you whats different between the 2 lol
     
  9. HiSpeed

    HiSpeed Network Guru Member

Share This Page