1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WAG54GS drops phone line

Discussion in 'Networking Issues' started by elheebo, Dec 9, 2005.

  1. elheebo

    elheebo Guest

    Hi all,
    I have a WAG54GS-E1 (Annex B) for ISDN gateway, and whenever I connect it to my splitter, my phone line goes dead. I had the local phone company test my ISDN terminal and my ISP confirms that both the ADSL line and the splitter are good. Now, I either have internet or the phone line, but can't have both t the same time. Does anyone have a clur to this problem?

    Thanks for any help!

    Chris Hebert
     
  2. ju_pong

    ju_pong Network Guru Member

    Same Problem ISDN with splitter

    :sad:
    Hello from Switzerland,

    We got exactly the same problem. The guy from Swisscom check the ISDN box (NT) and the splitter but did not found any problems. He said the problem is coming from the modem.
    Please HELP !!!!
     
  3. ju_pong

    ju_pong Network Guru Member

    :clap: :cheering: :cheer: thanks to philippe. We have the solution, the modem got trouble. You need to cut the cable from the line to MODEM and fix different the color of the cable. The New fix color cable is like that:

    LINE (ISDN SPLITTER) ======> MODEM LINKSYS
    Green with Green
    Yellow with yellow
    Red with black
    Black with black

    And it's work. The incredible think is to have 3 clor together. We believe is Linksys did a big mystake.
     

Share This Page