1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WAG54Gv2 Whirlpool Wiki

Discussion in 'Other Linksys Equipment' started by gmarkey, Sep 1, 2005.

  1. gmarkey

    gmarkey Network Guru Member

    Just thought you all might like to keep an eye on this as it will be kept up-to-date by a number of people (myself included) and contains all the relevent info at this time =)
     
  2. HiSpeed

    HiSpeed Network Guru Member

    Whirlpool Wiki is useless since Linksys has no correct support structure to handle bug reports or customer requets...
    :punch:
     
  3. Dolfhin

    Dolfhin Network Guru Member

    Please add to the wiki that it's still impossible to view the router configuration page with Opera.
     
  4. gmarkey

    gmarkey Network Guru Member

    I will bring them to Rhod Browns attention


    Thats already on there...
     
  5. HiSpeed

    HiSpeed Network Guru Member

    Yes ! and I'm OK to be in touch with him or a top manager of this crazy company...
    :D
     
  6. Ofloo

    Ofloo Network Guru Member

    maybe you can add that upnp removes other single port forwards when the table is full.. for instance if you used all the forwards .. and enable upnp then it will remove the services you set in order to allow a port forward .. maybe it is an idea to create a seperate table for upnp in memory or something.. and let it check first if this port isn't allready forwarded to an other ip or something..
     
  7. gmarkey

    gmarkey Network Guru Member

    done =)
     
  8. Arabian

    Arabian Network Guru Member

    Do you have any news about when WDS will be added to?
     
  9. gmarkey

    gmarkey Network Guru Member

    No idea =(
     
  10. ReDFlaG

    ReDFlaG Network Guru Member

    firmware 1.01.05

    - it seems that it is impossible to disable "Snmp V3" (menu administration - management)

    firmware 1.01.01
    - the connection with a laptop and the integrated wifi (IBM T43 - sonoma) does not work properly (the signal is droping, slowing done the surfing...)
    (haven't tested if 1.01.05 fix this issue, too lazy for now to do the testing)
     
  11. Ofloo

    Ofloo Network Guru Member

    IPV6-MIB::ipv6Forwarding.0 = INTEGER: 0
    IPV6-MIB::ipv6DefaultHopLimit.0 = INTEGER: 0


    maybe something to allow that .. so you can use ipv6 on your clients.. without having to use udp packets..
     
  12. gmarkee

    gmarkee Network Guru Member

    Ill add it now =)
     
  13. Ofloo

    Ofloo Network Guru Member

    on page Forward_UPnP.asp for single port forward there is choise "tcp or udp" why not both? like range forward this saves up some slots..

    also maybe a few more slots.. cause for me it is unsufficiant.
     
  14. gmarkee

    gmarkee Network Guru Member

    Added.

    Also, ADSL2+ for me was incredibly unstable on the 1.01.13 firmware. Dropped back to 1.01.00 and its perfectly stable.
     
  15. Ofloo

    Ofloo Network Guru Member

    mmode kills the connection !

    also when choosing mmode it still returns gdmt in status page (latest firmware Firmware WAG54GV2-UK AnnexA ETSI v1.01.15.000)
     
  16. Ofloo

    Ofloo Network Guru Member

    not sure wether this is a feature or a bug .. but when i connect using the modem it doesn't show anything about it in remote log maybe it needs to be more verbose or allow a level of verbose.. for your choosing, then all tcp traffic is logged but when a dsl connection is established doesn't seem to be visible on remote syslogd


    FEATURE

    * level of verbose to your choosing
    * support ipv6 for native ipv6 supported isps
    * Display Total Packets or bytes sent/received on Status page but also show it in readable formats like MB GB
    * total bytes.. cause most of the time it is reset every disconnection..
    * option to run it as access point.. or router+modem .. and so forth

    BUG/FEATURE

    * show ppp connection established, or errors.. on remote logging
    * Email header says "From: "test" <noreply@xxxx.xxx>" change name to something else then test .. router whatever but not test
    * "Please select a pvc connection:" says a number, use connection name instead.. could be confusing, not sure if you can even have more then one otherwize totaly pointless to even show it.
    * wpa using shared key apparently won't connect for some reason had to go to wep
     
  17. gmarkee

    gmarkee Network Guru Member

    That would be because multimode just allows the router to use whatever standard is going to deliver the highest speed on your line, and in your case it was obviously G.DMT.
     
  18. Ofloo

    Ofloo Network Guru Member

    maybe feature to set all traffic true a specific proxy or a list of clients that they have to use a specific proxy one you define..
     
  19. Ofloo

    Ofloo Network Guru Member

    last time i checked on eu version porttriggering didn't work either .. not only au

    oh and maybe a page on the router that shows your wan ip without having to login ..

    mywanip.asp or something that could be verry usefull i guess..
     
  20. Ofloo

    Ofloo Network Guru Member

    - what about https interface instead of http
    - telnet/ssh interface..
     
  21. Ofloo

    Ofloo Network Guru Member

    Bug the auto vpi/vci finder is not working it can't even find 8/35 most common setting.. so it has to be broken !


    * using WAG54GV2-UK_AnnexA_ETSI_v1.01.15_000_code.bin atm
     
  22. Ofloo

    Ofloo Network Guru Member

    1.01.15 modem chokes for short while from time to time..
     
  23. Ofloo

    Ofloo Network Guru Member

    ends in permanent disconnects
     
  24. Ofloo

    Ofloo Network Guru Member

    downgrading the unit resulted in freezing the router and returning it back to the shop.. got me a new one hehe

    is there a procedure when your router is totaly fuckedup? like so you can still flash it..
     
  25. gmarkee

    gmarkee Network Guru Member

    I think TFTP works with the WAG54G.

    Can someone please confirm this?
     
  26. Ofloo

    Ofloo Network Guru Member

    when the router froze i disconnected it pressed the reset for 30 seconds tryed tftp no and do not try it cause that is what frooze it up in the first place ! after i used tftp.. since downgrading true the http interface wasn't working.. tryed tftp with same firmware to test it.. and gues what nothing the wlan didn't come up just the switch no dsl nothing ..
     

Share This Page