1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WAP54G Help

Discussion in 'Other Linksys Equipment' started by imapoorstudent, Apr 19, 2005.

  1. imapoorstudent

    imapoorstudent Network Guru Member

    Im in the UK and have a Linksys wap54g with a version of 1.01.6. Im having a problem where the router will try and send packets but none will be received. it was all working fine until the link just went down last week. i have got my isp (plusnet) to check my line and they said it was all working fine. im sure all my settings are correct and i was advised to update my frimware on the router but i just cant seem to upgrade it, it keeps saying "incorrect image file". Could some one please help me.

    Thanks for any help

  2. howardp6

    howardp6 Network Guru Member

    The ltatest version is version 2.08 for EU. Did you attempt to do the upgrade thr firmware from a wired connect after unzipping it. You should always use a wire connection, to prevent bricking your WAP54G. The firmware comes as a zipped file and you must unzip (unpack) it to make it recogizable to the WAP54G.
  3. howardp6

    howardp6 Network Guru Member

  4. imapoorstudent

    imapoorstudent Network Guru Member

    Thanks for the help, i found my problem and i feel soo stupid! i have a wag54g. Piff, i have managed to update it but it still wont connect to the internet, i know my connection is fine as i have another dsl router with connects fine. i have just updated to firmware on it and still no connection. Any ideas?

Share This Page