1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Weird Problem!!!!

Discussion in 'General Discussion' started by wcwoo, Mar 26, 2008.

  1. wcwoo

    wcwoo LI Guru Member

    Ok, here is the story. My brother bought himself a new pc, which included a cheap computer casing where a cheapo PSU also included with it. Besides that, he also bought some other new hardware like hard disk, RAM, cpu, mobo and whatever needed to set up a new pc.

    The problem came when he press the power button of his newly set up pc, just after 3 seconds of pressing the power button, my internet activities became dead ie. online streaming dead, online games disconnected, whatever internet activities all dead. The new pc as usual able to load into windows without any problem just like a normal pc. After many times of co-incidence of internet activities became dead when his pc started, then i knew the new pc is the culprit for the internet line dead. Then, when I switch off the new pc, my internet line became alive again, swt!!!!

    I tried removing some hardware like wireless pci card, hard disk, RAM, and switch on the new pc just with mobo, cpu and psu attach, the problem still persist.

    BTW, I am having a Linksys ADSL2MUE modem and a Linksys WRT54GSv4 router for internet connection share through wirelessly with 3 pc.

    Any guru able to tell me what is main cause of this problem, could it due to the my electric current not stable?

Share This Page