1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Where has Thibor.co.uk gone?

Discussion in 'HyperWRT Firmware' started by Miles101, Mar 27, 2008.

  1. Miles101

    Miles101 Addicted to LI Member

    Where has Thibor.co.uk gone? I downloaded Thibor 15c for my WRT54GL but after I installed it the name of the router was wrt54gs so I think this site, http://www.linksysinfo.co.uk/thibor/, where i got it from has got things mixed up. Also I do not see 15c for my wrtsl54gs.
    Where has Thibor.co.uk gone?
     
  2. Toxic

    Toxic Administrator Staff Member

    that site is a mirror of thibor.co.uk before it disappeared. I have not got "things mixed up" the files are untouched and come from thibor.

    you do not see 15c for the WRTSL54GS since the latest version is 17rc3.

    if your so worried about the name of the router, then change it.
     
  3. Miles101

    Miles101 Addicted to LI Member

    Update for DDNS?

    Has the DDNS problems been fixed? I am using Firmware Version : v2.07.0, HyperWRT + thibor17 rc3 and am getting an error. "Strange server response, are you connecting to the right server?" Also when I try and use the Force Update I get a, "Some settings were invalid.
    Please try again... " screen. Could it be because I have some ports blocked? I have started using the DynDNS updater running as a service but would prefer the router take care of the updating.

     
  4. niaz09

    niaz09 Addicted to LI Member

    Strange server response

    I am using Firmware Version : v2.07.0, HyperWRT + thibor17 rc3 and am getting an error. "Strange server response, are you connecting to the right server?" Also when I try and use the Force Update I get a, "Some settings were invalid.
     

Share This Page