1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Wireless Networking Problems

Discussion in 'Cisco/Linksys Network Storage Devices' started by Chaky1, Feb 5, 2008.

  1. Chaky1

    Chaky1 Guest

    Ok, I can't figure it out, please someone else help if you know what to do. I have a Linksys Wireless G Router and Wireless G USB network adapter. My host computer is using Windows XP and there is no problems. My downstairs computer, which I'm trying to connect to the internet, is running on Windows ME. My problem is, the client computer downstairs IS recieving a signal from the Router just fine, but I cannot get the internet! I've tryed setting it up in Internet Options under Tools, tried setting it up using XP's wireless networking program setup thingy for when your setting up a wireless network. Nothing works. And I'll state the problem again. Windows ME computer is recieving a signal from the Router, but I can't get the internet to work. Its not Windows XP firewall upstairs, because we've tried that. Also, a friend of mine brought his laptop over, and connected to my router in like 3 seconds, and was playing WoW and going on the internet. I've lost almost all for this computer. I believe the problem is dealing with my OS, so please someone help!:smile::eek:
     
  2. danix71

    danix71 LI Guru Member

    On the router's web page, did you see a connection made there? Short: the router is connected to the internet (ISP) through WAN port?
     

Share This Page