1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WMB54G: A useful bit of info

Discussion in 'Other Linksys Equipment' started by GEEKZ, Aug 28, 2006.

  1. GEEKZ

    GEEKZ LI Guru Member

    Just thought this might help those who are running multiple users and experiencing a 'no sound to the home stereo' problem when the utility shows a 'connected' status. For those of you that are experiencing the "sometimes it works, sometimes it doesn't" aggravation with the WMB54G, I have discovered this tidbit of information...
    I run the Music bridge software on Windows XP SP2 Media Center edition. I am setup for 2 users, my wife and myself. I installed the Music Bridge utility for both. Apparently, my problems are resulting from the fact that when we are both logged on, there are two sets of software processes (used by the utility) running at the same time. It seems the utility doesn't like this! You can see all running processes by running Windows Task Manager. The process in question is cmflywav.exe, required by the system to switch from the PC's sound card to the WMB. If I force a log off of the other user (you can do this with Task mgr) I can usually get the WMB to work, but even then sometimes have to reboot. I ultimately can, however, get the WMB to work but it's a hassle. I keep checking the Linksys site hoping for an update to the utility...with all the negative feedback they must be getting you'd think they would get with it.

    Hope this helps :)

Share This Page