1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WMB54G

Discussion in 'General Discussion' started by TMAC, Feb 22, 2006.

  1. TMAC

    TMAC Network Guru Member

    Once connected, I cannot hear sound from either MusicMatch or iTunes. The sound has shut itself off.
    I've got the bridge talking with a Linksys access point through a linksys cable / dsl router. Sound Blaster Audigy soundcard. Please help!
     
  2. UrbanRunner

    UrbanRunner LI Guru Member

    I just installed the Music Bridge and can't get it to function either. Linksys helpline was no help. The computer can ping the bridge. I can listen to music fine on the computer. However, once I start the "Wireless Music Bridge" software (utility) it will not send the music to the bridge. It will continue to play on the computer.

    If I exit the utility software with the utility set to send the music to the bridge, then log out of my music player. If I then log back into the music player the computer speakers will not work, and no music comes from the bridge either.

    If I initially log out of the utility software with the music set to the PC, then log out of the music player. I can log back on to the music player and my computers speakers function fine. I then can still not log in to the utility and get the bridge to work.

    I'm running XP Pro and have tried setting the utility software up on another computer on the network and get the same failed results.

    Any recommendations to get this darn thing to work?
     
  3. UrbanRunner

    UrbanRunner LI Guru Member

    OK, I've got it working, somewhat. The default volume always resets to zero for the music bridge. You have to log on to the bridge, then adjust the volume. You also have to completely log out of your music player when shifting from the bridge to pc speakers. Annoying, but there do appear to be workarounds. Another annoyance is that it appears that you have to either log on with an administrator level profile or have one log on for you the first time the computer is powered up in order for the bridge to be located on the network. There seems to be a lot of bugs in the programing...
     

Share This Page