1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WRT320N Vista issues

Discussion in 'Networking Issues' started by rossi256, Jul 12, 2009.

  1. rossi256

    rossi256 Addicted to LI Member

    Hi, i have a WRT320N since a few weeks...
    I have 2 laptops, one with vista and one with XP installed.
    The router is not connected to the web - instead, i am connected to another router through wireless.
    Now - when i connect the WRT320N using LAN to my Vista PC, the Internet connection stops working. Sometimes Skype stays online but basically the internet connection is off then. I have access to the LAN but not internet.

    I tried it with another Laptop using Vista - with the same result.

    The other Laptop with XP installed has no problems - internet works no matter if the Router LAN is connected or not...

    Anybody got an idea what is wrong??

  2. Toxic

    Toxic Administrator Staff Member

    let me get this straight...

    VISTA PC connects to the internet via wireless router (but not the WRT320N). when you connect to the WRT320N then the net connection is severed?

    when this is done does the vista PC still show a wireless connection?
    if not then the connection is being dropped due to the LAN cable is being connected. should be a setting in the wireless adapter properties for this.

    where is the WRT320N WAN port going? is it plugged into the wireless router?
  3. rossi256

    rossi256 Addicted to LI Member


    vista pc connected to wireless router, NOT WRT320N.
    I connect the WRT320N to the LAN port of the Vista PC --> no more internet connection. The Wireless connection is still active, but no internet connection.

    Nothing is connected to the WRT320N LAN Port.

    It's a temporary solution until we can fix a new internet connection that is connected directly to the WRT320N, but that will take another 1-2 months.


Share This Page