WRT54G v1.0 Router appears dead. :(

Discussion in 'Cisco/Linksys Wireless Routers' started by kraized, Apr 19, 2007.

  1. kraized

    kraized Guest

    Hello,

    I have the original v1.0 WRT54G router and I have been using the DD-WRT SP2 firmware. It has been running fine for the last 2 months or so since I started using this firmware. Yesterday however the router decided to stop working. Only the "Power" and "Diag" LED's are lit. Turning it off and leaving it for a bit then turning it back on has no affect. The same LED's are lit. I cannot get access to the router via ethernet or wireless.

    Does anyone with more experience of routers have any suggestions or has it just given up and died? :frown: If it has, would anyone recommend another router to buy. The WRT54G has been the best router I've ever used (I'm sure others would agree) so I would be looking for something to match this.

    Thanks guys.

    Nick.
     
  2. Esquire

    Esquire Mesquire Staff Member Member

    It could be a defective power supply - pls check other posts on this subject.

    If your v1.0 is indeed dead, take the router apart and retrieve the WM54G miniPCI wireless adapter within - it may become handy as a notebook wireless adapter replacement if you ever need one.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice