1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WRT54G v1.1 UK + v4.20.7 + ebay error

Discussion in 'Cisco/Linksys Wireless Routers' started by NimrodDX, Jan 24, 2006.

  1. NimrodDX

    NimrodDX Network Guru Member

    Hey

    I'm having a rather odd issue here. I am using the v1.1 of the WRT54G which I bought in the UK (amazon.co.uk) many years ago. I replaced this router a while back with a business Netgear one I managed to get from College, but got annoyed when it wouldnt allow me full speed with my new 10mbit connection. So I got my linksys router back out, updated to the latest v4.20.7 which I had to get from the US site as the UK one didnt have any.

    Everything seemed fine, I could download at full speed and the router didnt crash or anything. But I have this odd problem only with ebay now. Sometimes, well, most of the time when I'm on ebay (uk one) and click on an item, IE comes up that its blocking a download, and when I ask to unblock and show, it shows up a load of garabe (firefox shows a download window)

    This has been happening for days, and I dont think its ebay anymore, but more the router. It happens on all the PC's on my home network.

    I have a screenshot of this at:
    http://homepage.ntlworld.com/snookieboy/router.jpg

    Any ideas? I'm lost :(


    Thanks!!! :)
     
  2. NimrodDX

    NimrodDX Network Guru Member

    Just updated to the v3.03.9 which I found on the UK Site.

    Issue went away for a day, but has suddenly come back today....

    I cant be the anyone experiencing this :(
     

Share This Page