1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WRT54G v2 unable to access specific sites

Discussion in 'Cisco/Linksys Wireless Routers' started by studio224, Jan 21, 2006.

  1. studio224

    studio224 Network Guru Member

    Hi, I have a WRT54G v2, that suddenly doesn't access 3 specific sites. These sites are not blocked, filtered in any way. No parameters have been changed. These sites are up and working. I know. I have checked these sites via Alerta.com . I have pinged and tracert these sites with success via the WRT54G . Still nothing. The ping and tracert work but accessing by Internet Explorer doesn't work.

    When I connect the cable modem directly to the PC, I access these sites perfectly and quickly.

    I have upgraded, downgraded the firmware (linksys), nothing does it. I have even changed the firmware to: v3.01.3 - HyperWRT 2.0 and still nothing.

    These 3 domains share the same IP, as you can see:
    This problem is affecting both the laptop connecting through wireless and the other PCs connected to WRT54G by RJ45.

    Any ideas? I am about to trash this router.
     
  2. Thibor

    Thibor Super Moderator Staff Member Member

    upgrade to Hyperwrt2.1b1-tofu12 and reset your router to defaults and reconfigure. then try again
     
  3. studio224

    studio224 Network Guru Member

    Thank you, I am going to try.


    Anne-Claire
     
  4. studio224

    studio224 Network Guru Member

    I updated to tofu 12 and did like you said, it worked for half an hour then the sites got blocked again although I didn't modify anything during that half hour.

    What makes me mad is that the router is only blocking these 3 sites, why???? Is it alive???? :eek: Doesn't it like those sites? :cry: What the heck!
     
  5. studio224

    studio224 Network Guru Member

    I am now guessing that the problem is not related to Linksys but to another piece of software WinSCP3 and the host where these three sites are. The problem occured when I tried to login into my FTP account on one of these sites and WinSCP3 couldn't connect. Just after that, I couldn't acces the 3 sites anymore. This error happened today exactly 30 mn after upgrading to tofu12.

    I am now in contact with my host support to sort out this issue. If this is a security issue on their side, I will let you know.
     

Share This Page