1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WRT54GL v1.1 NO DHCP...

Discussion in 'Cisco/Linksys Wireless Routers' started by bruney3, May 28, 2007.

  1. bruney3

    bruney3 LI Guru Member

    Hello!

    my problem:


    After reset the router with the back reset button, I cannot accede to any site. DHCP does not work.
    If use a static IP, I cannot accede to the router's IP that it used before as gateway 192.168.10.1, and ping to that IP and IP 192.168.1.1 fails!
    If I do reset built-in safe mode, it follows without working DHCP, but if I put a static IP like 192.168.1.15, I have ping OK to 192.168.1.1 but I cannot accede to Web 192.168.1.1.
    If I make telnet to this IP (when ping goes ok),it failed giving error "login failed".
    I tried to reflash firmware again using LINKSYS TFTP app (programmed up to 150 times) with static IP 192.168.1.15 to IP 192.168.1.1, when ping to 192.168.1.1 is OK, having ethernet port at Half-duplex and 10Mb and after doing reset of 30 second and reset the router, but also fails.
    Leds of power, DMZ and LAN are ON without blinking.

    some suggestion? :confused:
     
  2. Toxic

    Toxic Administrator Staff Member

  3. bruney3

    bruney3 LI Guru Member

    If I use that static IP and psw, it says
    "can't find the Router. Either teh IP Address or the Password is incorrect."
    If do reset in built-in safe mode, the check were ok and when I push Upgrade, and the progress bar appear, have an error:

    "Unable to get responese from the server"

    I'm still trying it!
     
  4. bruney3

    bruney3 LI Guru Member

Share This Page