1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WRV 200 Has to be unplugged every morning

Discussion in 'Cisco Small Business Routers and VPN Solutions' started by tyashaev, Nov 6, 2008.

  1. tyashaev

    tyashaev Addicted to LI Member

    We have a WRV that is hooked to a 2003 server and connected to 2 clients. We have a cox high speed net modem(motorola). The Router has to be restarted everyday to get out to the net. We can not ping the public adress nor get in to it until we restart it. Are there setting that we have to look at? We called Cox and are working on getting a static ip for this modem to see if that fixes the problem. Can anyone please shine some light on this.
  2. tyashaev

    tyashaev Addicted to LI Member

    bump...No help??
  3. juergenjagst

    juergenjagst LI Guru Member

    So you got a problem ... that's all you say above.

    Please, can you provide more details like IP-number, firmware revision, network configuration, dyndns setup or not, etc.. Nobody is able to help you without those details.


  4. ifican

    ifican Network Guru Member

    Overall it is just an issue with the code on that device. though everyday is to often in my opinion. I have one in a box i will get it back in the network soon to test, but if i recall it went 2-4 weeks for me. Also alot of how stable it was depended on how or what you have configured. Reply with your specific setup and we can move on from there.

Share This Page