1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WRV200 - ICQ Troubles sometimes (Reboot fixes them)...

Discussion in 'Cisco Small Business Routers and VPN Solutions' started by ghost_zero5, Jan 3, 2007.

  1. ghost_zero5

    ghost_zero5 LI Guru Member


    with v1.0.24-ETSI after some time I need to reboot the router otherwise I am not able to connect to ICQ anymore or keep a stable connection to it. Strangely it is only ICQ. MSN is still working without any problems.
    And after a reboot everything is fine but still I would like to don't need to reboot every few days for that purpose...
    Maybe v1.0.26 fixes this problem (have not tested yet)?
  2. Toxic

    Toxic Administrator Staff Member

    are you using port forwarding for ICQ or UPnP?
  3. ghost_zero5

    ghost_zero5 LI Guru Member

    There should be no need for either of them. Because I am not talking about File-Transfer. Just ICQ-Connecting or stable things. Which works for lets say about one day correctly and then I need to reboot the router. With the old WRT54G I didn't need to do this. Same configuration: No port forwarding and no UPnP....
    As I already said in the FTP-Issue Thread: It seems to be kinda like the same problem, maybe they are related..?
  4. ArchCC

    ArchCC LI Guru Member

    Hello! I am have same problems with ICQ and eMule connections on WRV200 with firmware and 1.0.29

    Anyone solve that problem?
  5. ghost_zero5

    ghost_zero5 LI Guru Member

  6. frost022

    frost022 Addicted to LI Member

    hello ,
    I have the same problem with emule, after a few minutes to restart because I lose my connection to the router.
    I have 1 MB Adls, I discussed what is the best configuration for this?
  7. fredari

    fredari Addicted to LI Member

  8. frost022

    frost022 Addicted to LI Member

    no work! :(
    otro sugerencia?


Share This Page