1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WRV200 Ping flood

Discussion in 'Cisco Small Business Routers and VPN Solutions' started by JSarg, Jul 24, 2007.

  1. JSarg

    JSarg Guest

    I have a WRV200 that will start sending icmp pings to the broadcast address of my lan after a reboot. It usually will start a couple hours after the reboot starts out slow then builds up until the network slows to a craw then dies. I have the latest firmware, reset the thing numerous times (factory default), security is enabled both wired and wireless. Acts like a dos attack or smurf bug. I gave up on Linksys tech support after they recommended I go without firewall/virus protection. I think they released a bad firmware version ( Anyone else notice this? Have any ideas on how I can make the crazy pinger stop! I’m about to buy a Netgear and feed this Linksys to my dumpster!
  2. ifican

    ifican Network Guru Member

    If need be backup a few firmwares
  3. JSarg

    JSarg Guest

    No more WRV200

    Unfortunately, I have decided to use the Linksys WRV200 as target practice. Not only would this pig bring the network to it’s knees with unwanted icmp traffic, the rf end was inadequate also. Very poor coverage. To top things off the Linksys tech support is really very bad. So I decided to pay the extra moneys for something that actually works reliably….Netgear ProSafe series! See ya Linksys
  4. Yacurmana

    Yacurmana LI Guru Member

  5. cherzberg

    cherzberg LI Guru Member

    Hi to all,

    I have the same problem with several WRV200 but not all.
    I do not know why but in some cases the network is going down and I hve to reset the WRV200.

    Where can I get the firmwate 1.0.33? At the wesbsite I can only get!

  6. Toxic

    Toxic Administrator Staff Member

    try opening your eyes. look at the Linksysinfo download section, we do have some firmwares there (i think :) )

Share This Page