1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WRV200 rebooting

Discussion in 'Cisco Small Business Routers and VPN Solutions' started by Minelli, Oct 20, 2008.

  1. Minelli

    Minelli Guest

    Hi there.

    I have installed 3 WR200 updated to 1.0.39 firmware, working as AP only. The architecture is:

    WRV200 --- Switch ----- Firewall ----- Cable Modem

    One WRV200 is connected to the core switch of the cabled network, and the other 2 are connected to the internal switch of the first. They both are on the same subnet, the WAN port is being used on none of them.

    I am using WPA2 Enterprise for about 15 wireless clients. The RADIUS server is connected to the Switch, as some cabled desktops. The DHCP server is the firewall. All WRV200 have internal DHCP server disabled and using Router mode. DoS is disabled on all of them, too.

    There is only 1 SSID, and each router is on a different channel (which are 1, 6 and 11), in order to wireless roaming work (as my research pointed to, this should be the correct configuration...).

    Clients can connect and everything works fine, but from time to time the routers simply reboot - the uptime is always getting backwards. The right moment is random, and is the router rebooting.
    I noticed this week that when no client is connected, they don't reboot - I rebooted all 3 on last Saturday and they stay up until today morning...

    What could be wrong? :confused:

  2. Sfor

    Sfor Network Guru Member

    I've noticed they tend to reboot, when used. With the network traffic rising the probability of self rebooting rises as well.

Share This Page