1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

wrv54g and quickvpn 1.26 on vista issue

Discussion in 'Cisco Small Business Routers and VPN Solutions' started by stocks101, Oct 8, 2007.

  1. stocks101

    stocks101 LI Guru Member

    I have a wrv54g(f/w 2.39.2) for past 8 months and quickvpn 1.0.39 running on xp no problems with access. Now I have same router and Vista prem. I have tried Q-vpn client 1.25 and 1.26 and CANNOT get it to work!!!!!!!! I have been following the forums what is with this? Does Linksys not check this stuff?? I installed the Q-vpn 1.26 on the XP machines and it still works. But Vista does not work. Is there anything I can do? I have several clients that are stuck now. They want to go back to XP just so they can get access to their files. The router actually shows a connection with the Vista machines but just hangs at "Verifing Network" Please any help is appreciated. Thanks Stocks
  2. darrenwu

    darrenwu LI Guru Member

    same here
  3. vpnuser

    vpnuser LI Guru Member

    Can you ping the LAN IP of WRV54G from your Vista over the QVPN tunnel? If so, the tunnel is established and you can simply ignore the status message.
  4. stocks101

    stocks101 LI Guru Member

    I have not repsonded back because the client has temp just stopped using the VPN client on the Vista laptops. The XP units continue to work fine. Now I see the Vista laptops MUST have the f/w turned on. I will try this and see what results I get. Now I have another Linksys issue, a RVS4000. I am unable to remote connect and unable to get the Q-VPN client to work, any version. Linksys is trying my patience.

    Thanks Stocks

Share This Page