1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WRV54G and QuickVPN

Discussion in 'Networking Issues' started by harvenator, May 25, 2007.

  1. harvenator

    harvenator LI Guru Member

    Greetings...

    Cannot get the Linkysis QuickVPN Client to work with my WRV54G.

    Am able to connect (so the router says)...receive verifying network message, icon turns green in the systray area. But no dice. Does not work.

    I'am able to connect according to the router's status page...nothing works.

    Router firmware is Firmware Version: 2.39.2 and I'm using the latest Version of QuickVPN Client.

    I'm using an XP pro box trying to connect...

    Any ideas?
     
  2. ifican

    ifican Network Guru Member

    How are you trying to do this? From the lan, from an outside wan connection, directly connecfed to the wan port etc.
     
  3. harvenator

    harvenator LI Guru Member

    Quick VPN Client not working from lan

    I am trying to connect from my home network to a client site.

    When my laptop is connected directly to the Internet via my DSL Modem, I can connect and receive an IP Address from the Linksys Router/VPN Server.

    But when I'm sitting behind my Netgear Wireless Router, I cannot receive and IP address. Seem like I connect.

    I have forwarded Ports 500, 1701, 1723, 443, 60443 on the router to my laptop. Seems like it the NAT that is causing this problem.

    Not sure how to get around it.

    Any ideas?
     

Share This Page