1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WRV54G tunnel disconnect

Discussion in 'Cisco Small Business Routers and VPN Solutions' started by Mounty, Mar 20, 2006.

  1. Mounty

    Mounty Network Guru Member

    Hi All, Looked around but couldn't find anything that addressed this issue. Here is the problem. I have a WRV54G running firmware 2.38 at home. It connects to a small office, I'm able to get the tunnel up and going, the only problem is that the tunnel seems to randomly go down, when I look it continues to say its connected but it is down. If I diconnect the tunnel and re-connect, the tunnel comes up or I can turn the router on and off and the tunnel comes right back up. Any thoughts anyone???

    Thanks
    Pat (newbie to this forum)
     
  2. TazUk

    TazUk Network Guru Member

    What router is at the other end?
     
  3. Mounty

    Mounty Network Guru Member

    connecting to 3 different routers BEFVP41 ver1, BEFVP41 ver2 and the other one is a higher end cisco router... having disconnects from all three routers

    Pat
     
  4. TazUk

    TazUk Network Guru Member

    At the same time?
     
  5. Mounty

    Mounty Network Guru Member

    Correct, they are all live at the same time
     
  6. DocLarge

    DocLarge Super Moderator Staff Member Member

    Taz, it sounds like the key lifetimes are off to me. What are you thinking at the moment?

    Doc
     
  7. Mounty

    Mounty Network Guru Member

    I've made sure that the key life are all the same... still have the same problem, it tells me that the tunnel is up but I can ping the other pc's on the other end, if I manually disconnect and reconnect the tunnel then really comes up!

    Mounty
     
  8. TazUk

    TazUk Network Guru Member

    Had the same issue with a couple of WAG54G's, turned out to be a firmware bug :thumbdown:
     

Share This Page