Only accessible in America ?

Discussion in 'General Discussion' started by clweb, Dec 12, 2018.

  1. clweb

    clweb Network Guru Member

    Hello,

    The last days I could only access this forum via VPN.
    It seems like https://www.uptrends.com/tools/uptime displays that Linsuysinfo is only accessible
    from America.
    I don't know if you are aware of this situation.

    Thank you.
     
    CloneVince, Wolfgan and cobrax2 like this.
  2. cobrax2

    cobrax2 Serious Server Member

    already a few days now i have this problem. now i'm using a proxy. it is a routing problem from the hosting provider from what i can see from the traceroute
     
    Wolfgan likes this.
  3. Wolfgan

    Wolfgan Networkin' Nut Member

    Same here, it's been almost a week since I can't access the forums directly from SouthAmerica or Tapatalk, had to use a proxy thru the US. There wasn't any indication in twitter of this issue, thanks Google who indexed this thread and clweb who posted about it :)
     
  4. Toxic

    Toxic Administrator Staff Member

    nothing has changed in the configuration of the forums. I am guessing some network routing error though I am in the UK and not have to use any proxy. I will ask the hosting company if they know of any issues, but they have not informed me of anything.
     
    kille72 likes this.
  5. Wolfgan

    Wolfgan Networkin' Nut Member

    Yesterday the forums became available again, directly and via Tapatalk. https://www.uptrends.com/tools/uptime now shows most of the locations in green.
    Maybe some temp mishap in some carrier along the international routes?
    Anyways, it's back which is the important matter :)
    Thx!
     
  6. clweb

    clweb Network Guru Member

    All is working again as ususal.
    Thank you very much !
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice